De partijen worden altijd aangeboden met wisselende breedtes waarbij de meeste planken rond de 15cm zijn met uitschieters tussen de 10 en 20cm. Om een mooi geheel te krijgen is het aan te raden om het hout uit 1 schip te gebruiken. Wij streven er naar om lengtes van planken te leveren die zo goed mogelijk bij je project passen zodat er weinig afval is. Hiervoor kan je best een schets van het project uploaden op onze contact pagina.

Het aanbod varieert constant en kan in verschillende groepen worden opgedeeld.

Vaste maten : partijen die uit 1 schip komen, deze hebben dezelfde lengte en dikte, en kunnen behandeld of onbehandeld geleverd worden. Voor terrassen raden we de behandelde versie aan, de behandeling bestaat in het verwijderen van de splinters zonder het patina aan te tasten. Ook zijn deze over het algemeen beter gesorteerd. Op deze planken kan probleemloos blootsvoets gelopen worden en zijn perfect voor terrassen of omboordingen van zwembaden en zwemvijver. Voor de onderstructuur of omheiningen/wanden kunnen de onbehandelde gebruikt worden. Deze partijen kunnen worden geleverd en geplaatst, neem contact op voor een vrijblijvende offerte. De prijzen varieren naargelang de lengtes van de planken en het aanbod.

Variabele maten : planken uit bovenstaande loten die buiten gangbare maatvoering van het lot vallen; wisselende lengte en dikte. Deze planken worden voordelig aangeboden en kunnen worden gebruikt om projecten mee te bouwen, bloembakken, bankjes, tuinpaden, afboordingen, ...

Deze worden niet geleverd, je komt terplekke de planken uitzoeken: cash & carry.

 

neem contact op voor de actuele voorraad en prijzen.

Telefonisch +32486921908.